Till toppen av sidan
Nav

Värm upp ditt hem med en luft/vattenvärmepump

Det finns ju förstås också andra värmesystem än luft/luftvärmepumpar, och ett av dom är luft/vattenvärmepumpar, som är aningen annorlunda.

Mitsubishi värmepump

 

Ordna en helhetslösning

Det finns ju förstås också andra system för kyla och värme än luft/luftvärmepumpar, och ett av dom är luft/vattenvärmepumpar, som är aningen annorlunda.

Dom är lite dyrare men är absolut värda att överväga när det kommer till inomhusklimatet i ens hem. Anledningen till att dom är dyrare är för att dom utöver att värma och kyla luften i hemmet också förser det med varmvatten, som fungerar både i kran och dusch, golvvärme, samt värmeelement.

Det blir därför mer av en helhetslösning. Dessutom är det enklare att installera än många andra uppvärmningsmetoder, då det inte kräver något borrande eller grävande i marken.

Så överlag är luft/värmepumpar ett väldigt energieffektivt sätt att värma ditt hem, då det i grund och botten bara använder den värmen som finns i utomhusluften för att värma upp luften inuti ditt hem. Det använder ingen el, vilket förstås också är oerhört miljövänligt.

Mitsubishi gör några riktigt bra luft/vattenvärmepumpar, som kallas Ecodan. Vissa av dom värmer upp ditt hem ändå till så lågt som 28 minusgrader. Därför är dom verkligen perfekta för det svenska klimatet. Eller som vissa säger, dom är nordenanpassade!

e-klok presenterar: Mitsubishi Electric luftvärmepumpar

Kontakta oss gärna