Till toppen av sidan
Nav

Mitsubishi Electric luftvärmepumpar

Mitsubishi luftvärmepumpar riktar sig till privatpersoner som en smart energibesparande lösning för uppvärmning, kylning eller annat system, som skapar ett behagligt klimat för villan eller fritidsboendet. Energibesparande och miljövänliga luft-luftvärmepumpar för alla typer av villor.

Mitsubishi är japanska och betyder tre diamanter, det är just dessa tre diamanter du ser i logotypen. Mitsubishi Electric är ett av de teknikledande företagen när det gäller värmepumpar. Eftersom värmepumparna är egentillverkade är aggregaten anpassade till respektive marknad. Det innebär att alla Mitsubishi Electric värmepumpar i Norden är anpassade för just vårt nordiska klimat. Högsta kvalitet in i minsta detalj.

Skapa en renare inomhusluft med en luftvärmepump från Mitsubishi Electric, dess effektiva filter hjälper dig att förbättra din inomhusmiljö, eftersom filtren både renar luften och bryter ner obehaglig lukt!

 

FH-serien (Kirigamine)

Kirigamine FH är ett kraftpaket försedd med en rad unika funktioner för att skapa bästa komfort och behagligt inomhusklimat. Den höga verkningsgraden garanterar effektiv drift även i extremt stark kyla och gör Kirigamine FH direkt lämpad för vårt kalla nordiska klimat. Med ett COP på hela 5,52 ger Kirigamine FH dig dessutom en direkt märkbar ekonomisk besparing. Samt med dubbla luftflöden så du kan ställa in luftflödet i två riktningar.

» Läs mer om Mitsubishi FH25 eller Mitsubishi FH35

 

SF-serien

MSZ-SF är en perfekt luftvärmepump för en mindre villa eller fritidshus. Den nya inomhusdelen är betydligt mer kompakt än dess föregångare. En slimmad design med ett förbättrat luftflöde och effektivitet.

» Läs mer om Mitsubishi SF25 eller Mitsubishi SF35

 

De luftvärmepumpar vi har presenterat här kan du beställa på e-klok.se med snabb leverans och bra priser. Installera din luftvärmepump med hjälp av våra auktoriserade installatörer och få hela 5 års helgaranti!

e-klok presenterar: Mitsubishi Electric luftvärmepumpar

Kontakta oss gärna