Till toppen av sidan
Nav

Mitsubishi MSZ-SF35 VEH

Mitsubishi SF-serien (Fritidshus)

Mitsubishi SF35 är en perfekt luftvärmepump för en mindre villa eller fritidshus. Den nya inomhusdelen är betydligt mer kompakt än dess föregångare. En slimmad design med ett förbättrat luftflöde och effektivitet. Denna modell klarar drift i ned till -20 grader. Värmepumpen Mitsubishi MSZ-SF35 VEH har låg ljudnivå (21 dB) och underhållsvärme. Trots sin höga kapacitet fått energiklass A+, energismart. För hus upp till 125 m2.

Här kan du köpa luftvärmepumpen Mitsubishi SF35Mitsubish_SF1

Byggd för Nordiska förhållanden – Från fabrik tillverkad för vårt klimat. Allt ifrån kretskort till isolering av rör är tillverkat för våra krav.

Underhållsvärme – Ställ in värmepumpen på 10 grader när du är iväg från huset en längre tid eller behöver värme i sommarstugan.

Jämn värme

Värme när det är som kallast

I-Save – Med det energieffektiva läget I-save håller luftvärmepumpen ditt fritidshus 10 grader varmt och frostfritt hela vintern. Med en ekonomisk och smart luftvärmepump förblir elförbrukningen låg.

Kyla när du behöver – Även i nordiskt klimat är det ibland skönt att kunna njuta av ett svalt hem. Värmepumpen arbetar kostnadseffektiv när den kyler ner ditt hus.

Kyla

 

Kyla när du behöver

Ren inomhusluft – Som standard till MSZ-SF ingår ett nano platinafilter för effektiv rengöring av luften. Tar till och med bort mikrodamm och allergener i inomhusluften.

Energiklass A+ – energieffektiv uppvärmning för de mest tuffa förhållanden.

COP-värde 4,3 – När man tillför värmepumpen 1 kW el så ger den 4,3 kW värme.

Veckotimer – Ställ in timern efter de dagar och timmar du befinner dig i och utanför hemmet, ger smart effektiv uppvärmning.

Tyst – Med funktionen Silent Mode går fläkten i värmepumpen ner i ett lågt och knappt hörbart läge, allt för att din nattsömn en ljudnivå på 21 dB (A).

Modell – Inomhusdel MSZ-SF35VE, utomhusdel MUZ-SF35VEH

e-klok presenterar: Mitsubishi Electric luftvärmepumpar

Kontakta oss gärna